Selecteer een pagina

Win 250 Euro shoptegoed!

WEDSTRIJD: bedenk voor ons een leuke tuin waar we ons tuinmeubilair in kunnen showen en waar hondje Pollux af en toe lekker in het zonnetje kan liggen. Ons tuinmeubilair wisselt snel maar de huidige collectie kun je op de website vinden bij ‘winkel’ in catagorie ‘buiten’.

We willen verder geen eisen stellen want we willen je helemaal je gang laten gaan, de vrije hand! Kiezen we uiteindelijk jouw ontwerp? Dan win jij een shoptegoed van maar liefst 250 Euro (*) te besteden bij What is Hip. Kun je eindelijk die leuke stoelen aanschaffen die je al een tijdje op het oog had.

Tekeningen van de ruimte in zowel DWG (AutoCAD) als SketchUp, foto’s en afmetingen kun je in via deze link downloaden! Maar langskomen aan de Pretorriusstraat 21 in Amsterdam Oost kan natuurlijk ook.

Waarom ontwerpen we de tuin niet zelf? We zien zoveel ontwerptalenten langskomen op de sociale kanalen die we volgen en het leek ons onwijs gaaf om eens te zien wat voor geweldigs jullie met deze ruimte zouden willen doen. Wij hebben meer verstand van inrichten 😉

Wij wensen je allemaal alvast veel succes!

(*) niet in te wisselen voor contanten

×
Hallo, kunnen we je helpen?