Inkoopvoordeel

Stylisten, architecten, inrichters: wij helpen jullie graag! Want als interieurarchitect of interieurstylist kan je (of jouw klant zelf) direct bij ons (in-)kopen. En dan dus alles! Van één kussen tot een bank en van vloerkleed tot kast. En als je dan ook nog een blitse stoel of gave lamp zoekt, hoef je er niet meteen 2 of 4 te bestellen: wij leveren alles zoals je wilt én meteen af bij je klant. Altijd op afspraak en inclusief meubelmontageservice voor banken.

Wat ook kan en misschien nog wel gemakkelijker is: laat je klant bij ons in de webshop bestellen en afrekenen met een (unieke) kortingscode waarmee de bestelling op jouw conto wordt geboekt. Easy does it en iedereen blij!

Ook kunnen onze eigen gediplomeerde ontwerpers, je helpen met de opmaak van 2D/3D tekeningen (voorbeelden). Of je adviseren over kleuren, trends en als je wilt, sturen we jou en/of je klant gratis stofstalen toe. Handig op je moadboard!

Natuurlijk kan je ook in onze winkels (samen met je klant!) afspreken. En op afspraak is dat ook buiten onze winkelopeningstijden mogelijk. We doen dit al een tijdje (zonder abonnementen en/of andere verplichtingen) en hebben alle ervaring in huis om jouw klant hip & happy te maken. Vinden we leuk, zijn we goed in! Try us.

(*) Voorwaarden: een geldige inschrijving bij KvK als interieur-/stylist, interieur-/architect of inrichter, een geldig NLD BTW-nr en de afname/inkoop is uitsluitend bedoeld voor het inrichten van projecten.

What is Hip – top items