Selecteer een pagina

Contact

Bellen jullie nog? Wij steeds minder. We zijn vaak druk, in de winkels! Dus stuur hier, via het formulier een mailtje. Wij reageren: echt. Heel snel! Mocht je toch dringend ons willen spreken: Bel 020 5435363 (algemeen nummer) of stuur een WhatsApp 0205435363.

Amsterdam – West:
Admiraal de Ruijterweg 51
1057 JW Amsterdam

Amsterdam – Oost:
Pretoriusstraat 21
1092 EX Amsterdam

Alkmaar – Centrum:
Huigbrouwerstraat 16
1811 BJ Alkmaar

Openingstijden:
Woensdag:  11 – 18u
Donderdag: 11 – 18u
Vrijdag:          11 – 18u
Zaterdag:     11 – 18u
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten

Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming aan Whatiship mijn gegevens te verwerken op de manier zoals beschreven is in de privacy statement.

Contactformulier

14 + 6 =

Waar vind je ons in Amsterdam – West?

Onze showroom en winkel vind je in West, op de Admiraal de Ruijterweg nummer 51. Een winkellocatie met historie! Het oude karakteristieke Amsterdamse pand was door achterstallig onderhoud behoorlijk verpauperd. Wij hebben het stevig onder handen genomen en oud én nieuw gecombineerd tot een hippe nieuwe inrichting. En dat is aardig gelukt, al zeggen we het zelf! Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, kom gewoon langs dan kun je het met eigen ogen zien. Preview Google Streetview!

West is een opkomende, hippe buurt. Wij zitten vlakbij de Hallen en op het hoekje zit BuonGiorno Espressobar, aan de andere kant eetwinkel STACH en café-restaurant Partisan, en Italiaans restaurant Faam en de Aldi zitten tegenover ons. Dus stap eens op je fiets en kom langs of pak de tram: lijn 13 en 19 stoppen voor de deur!

Waar vind je ons in Amsterdam – Oost?

What is Hip Amsterdam-Oost zit op de Pretoriusstraat 21.

Je vindt ons net naast de Dirk Supermarkt. De Pretoriusstraat is een zijstraat van de (doorgaande) Linnaeusstraat: wij zitten aan de kant waar The Cottage op de hoek zit. Daar kan je prima eten en drinken btw! Ook in Oost hebben we hard gewerkt om het vergane winkelpand om te toveren tot een What is Hip-waardige winkel. Is weer aardig gelukt, al zeggen we het zelf! Maar je hoeft ons nog steeds niet te geloven, kom gewoon langs dan kun je het zelf zien. Doen hoor, gezellig!

Waar vind je ons in Alkmaar – Centrum?

In het centrum van Alkmaar staan prachtige historische panden die herinneren aan de Alkmaarse glorietijd in de kaashandel. Wij zitten in zo’n pand op de Huigbrouwerstraat 16: in het verlengde van De Mient en aan het einde van De Langestraat. Op de hoek links naast ons, aan de kruising met De Laat vind je bloemwinkel Acanthus. Rechts van ons zit Anne&Max: kan je heerlijk even bijkomen op hun prachtige terras. Onze winkel zelf, is net als de Amsterdamse filialen een knappe mix van oud en nieuw met weer een klassiek baksteenwand!

 

What is Hip - West

Admiraal de Ruijterweg 51 1057 JW Amsterdam

What is Hip - Oost

Pretoriusstraat 21, 1092 EX Amsterdam

What is Hip - West

Admiraal de Ruijterweg 51 1057 JW Amsterdam

What is Hip - Oost

Pretoriusstraat 21, 1092 EX Amsterdam

×
Hallo, kunnen we je helpen?