Selecteer een pagina

Contact

Bellen jullie nog? Wij steeds minder. We zijn vaak druk, in de winkel! Dus stuur hier, via het formulier een mailtje. Wij reageren: echt. Heel snel! Mocht je toch dringend ons willen spreken: Bel 020 5435363 of stuur een WhatsApp 0205435363.

What is Hip
Admiraal de Ruijterweg 51
1057 JW Amsterdam

Openingstijden:
Woensdag:  11 – 18u
Donderdag: 11 – 18u
Vrijdag:          11 – 18u
Zaterdag:     11 – 18u
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten

Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming aan Whatiship mijn gegevens te verwerken op de manier zoals beschreven is in de privacy statement.

Contactformulier

5 + 2 =

Waar vind je ons?

Onze showroom en winkel vind je in West, op de Admiraal de Ruijterweg nummer 51. Een winkellocatie met historie! Het oude karakteristieke Amsterdamse pand was door achterstallig onderhoud behoorlijk verpauperd. Wij hebben het stevig onder handen genomen en oud én nieuw gecombineerd tot een hippe nieuwe inrichting. En dat is aardig gelukt, al zeggen we het zelf! Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, kom gewoon langs dan kun je het met eigen ogen zien. Preview voor Google Streetview!

West is een opkomende, hippe buurt. Wij zitten vlakbij de Hallen en op het hoekje zit BuonGiorno Espressobar, aan de andere kant eetwinkel STACH en café-restaurant Partisan, en Italiaans restaurant Faam zit tegenover ons. Dus stap eens op je fiets en kom langs of pak de tram: lijn 12, 13 en 14 stoppen voor de deur!

What is Hip

Admiraal de Ruijterweg 51 1057 JW Amsterdam
×
Hallo, kunnen we je helpen?