Contact

Bellen jullie nog? Wij steeds minder. We zijn vaak druk, in de winkels! Dus stuur hier, via het formulier een berichtje, of een mailtje naar: info@whatiship.nl. Wij reageren: echt. Heel snel! Mocht je toch dringend ons willen spreken: Bel 020-5435363 (algemeen nummer) of stuur een WhatsApp 0205435363

WIH Amsterdam – West:
Admiraal de Ruijterweg 51
1057 JW Amsterdam

WIH Amsterdam – Oost:
Pretoriusstraat 21
1092 EX Amsterdam

New Purpose / Nidum Ovo BV
Laagte Kadijk 43
1018 BB Amsterdam

Tel: 020-543 53 63
M: info@newpurpose.nl
KvK nr: 59232900
BTW nummer: NL853380132B01

Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming aan What is Hip mijn gegevens te verwerken op de manier zoals beschreven is in de privacy statement.

Contactformulier

8 + 9 =

Waar vind je ons in Amsterdam – West?

Onze eerste showroom en winkel vind je in Amsterdam West, op de Admiraal de Ruijterweg nummer 51. Een winkellocatie met historie! Het oude karakteristieke Amsterdamse pand was door achterstallig onderhoud behoorlijk verpauperd. Wij hebben het stevig onder handen genomen en oud én nieuw gecombineerd tot een hippe nieuwe inrichting. En dat is aardig gelukt, al zeggen we het zelf! Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, kom gewoon langs dan kun je het met eigen ogen zien. West is een opkomende, hippe buurt. Wij zitten vlakbij de Hallen en op het hoekje zit BuonGiorno Espressobar, aan de andere kant eetwinkel STACH en Italiaans restaurant Faam en de Aldi zitten tegenover ons. Dus stap eens op je fiets en kom langs of pak de tram: lijn 13 en 19 stoppen voor de deur!

Waar vind je ons in Amsterdam – Oost?

What is Hip Amsterdam-Oost zit op de Pretoriusstraat 21. Je vindt ons net naast de Dirk Supermarkt. De Pretoriusstraat is een zijstraat van de (doorgaande) Linnaeusstraat: wij zitten aan de kant waar The Cottage op de hoek zit. Daar kan je prima eten en drinken btw! Ook in Oost hebben we hard gewerkt om het vergane winkelpand om te toveren tot een What is Hip-waardige winkel. Is weer aardig gelukt, al zeggen we het zelf! Maar je hoeft ons nog steeds niet te geloven, kom gewoon langs (vlak naast de Dirk Supermarkt) dan kun je het zelf zien. Doen hoor, gezellig!

What is Hip - West

Admiraal de Ruijterweg 51 1057 JW Amsterdam

What is Hip - Oost

Pretoriusstraat 21, 1092 EX Amsterdam
Open chat
Hallo, kunnen we je helpen?
Powered by