Bezorging

De bezorging van bestellingen vanaf 20 Euro via onze webshop is gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) én België. Transport naar andere landen is helaas (nog) niet mogelijk. Op dit moment leveren wij bijna alle artikelen dus ook in België maar om logistieke redenen, kan het zijn dat een bestelling in België helaas niet geleverd kan worden: wij laten dat ZSM weten en zorgen dan uiteraard voor een passende oplossing.

Alle banken worden (zowel met als zonder meubelmontageservice) altijd met een bezorgafspraak geleverd: wij willen natuurlijk niet voor een dichte deur staan.

Levering

Afhankelijk van je bestelling wordt deze door een pakketdienst/vervoerder óf per post afgeleverd. Indien de bestelling als postpakket verstuurd kan worden, gebruiken wij PostNL voor deze leveringen.

Wanneer jouw postpakket het magazijn verlaat en aan PostNL is aangeboden, sturen we je een e-mail met daarin een track & trace code zodat je de zending kan volgen. Bij bezorging en als je niet thuis bent, geeft PostNL het pakket af bij de buren of bij een PostNL-punt in de buurt. Zij laten dan een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op de track & trace website van PostNL zien waar je je pakket kan ophalen.

Tip: installeer de PostNL app op je foon (met je adres erin) en je krijgt automatisch meldingen over alle PostNL bezorgingen. Zo hoef je ook niet meer op alle mails te letten: die gooi je gewoon weg, vaak toch spam.

Voor alle overige bestellingen gebruiken wij twee vervoerders: Meubeltransport Amsterdam en Dutchned. Beide pakketdiensten nemen (vooraf!) contact met je op om de gewenste afleverdatum en -tijdstip af te stemmen. En wil je bijvoorbeeld een bank op een speciale (wens-)datum geleverd hebben: dat kan! Vermeld de gewenste leverdatum bij de bestelnotities tijdens het afrekenen.

De bestelde artikelen worden in de verpakking, ongemonteerd tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd tenzij anders afgesproken: geef dat aan bij je bestelling! Montage en levering op een andere etage/verdieping dan de begane grond, kan wel maar is standaard niet mogelijk. Als je helaas en wellicht onverhoopt niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt een nieuwe bezorgafspraak gemaakt: de kosten van de nieuwe bezorgafspraak zijn dan wel voor eigen rekening.

Wij kunnen indien gewenst een verhuislift inschakelen. Uiteraard rekenen wij hiervoor apart, extra kosten (125-150 Euro). Je kan je nieuwe aanwinst natuurlijk ook in onze winkels zelf komen ophalen. Kan je gelijk kijken of er alweer wat nieuws, hip binnen is.

Al onze meubels zijn heel gemakkelijk zelf te monteren (indien nodig). Hiervoor is geen speciaal gereedschap vereist; hoogstens een schroevendraaier of inbussleutel (meestal meegeleverd). Kasten worden veelal geleverd als flat-pack zodat deze makkelijk zijn in te huizen.

Wij bieden op dit moment (nog) geen montageservice aan behalve voor banken: lees meubelmontageservice.