Bezorgen

Bezorgen

De bezorging van bestellingen via onze webshop is gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en België (*). Transport naar andere landen is helaas niet mogelijk.

(*) Op dit moment leveren wij bijna alle artikelen (ook) in België. Om logistieke redenen, kan het zijn dat een bestelling in België helaas niet geleverd kan worden: wij laten dat ZSM weten en zorgen uiteraard voor een passende oplossing.

Bij een bestelling leveren wij jouw nieuwe aanwinst(-en) netjes bij je thuis af met een bezorgdienst (via MTA of DutchNed of PostNL). Maar je kan het natuurlijk ook in de winkels zelf komen ophalen. Kan je gelijk kijken of er alweer wat nieuws, hip binnen is.

Zodra je bestelling in ons bezorgcentrum gereed is voor bezorging, neemt onze bezorgdienst contact met je op om een bezorgafspraak te plannen. Als je helaas en wellicht onverhoopt niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt een nieuwe bezorgafspraak gemaakt: de kosten van de nieuwe bezorgafspraak (ca. 30 Euro) zijn dan voor eigen rekening.

Het meubel wordt (ongemonteerd) geleverd tot aan de eerste deur op de begane grond, tenzij anders afgesproken: geef dat aan bij je bestelling. Montage en levering op een andere verdieping dan de begane grond, kan wel maar is standaard niet mogelijk: graag dus even aangeven bij je bestelling.

Wij kunnen indien gewenst een verhuislift inschakelen. Uiteraard rekenen wij hiervoor apart -extra- kosten (ca. 85 Euro). De meubels zijn heel gemakkelijk zelf te monteren. Hiervoor is geen speciaal gereedschap nodig; hoogstens een schroevendraaier of inbussleutel (meestal meegeleverd). Wij bieden op dit moment (nog) geen montageservice aan behalve voor banken: lees meubelmontageservice.

Open chat
Hallo, kunnen we je helpen?
Powered by