Bezorgen

Bezorgen

De bezorging van bestellingen via onze webshop, is gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Transport naar andere landen is helaas niet mogelijk.

Zodra je bestelling in ons magazijn gereed is voor bezorging, neemt onze bezorgdienst (MTA) contact met je op om een bezorgafspraak te plannen. Als je helaas en wellicht onverhoopt niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt een nieuwe bezorgafspraak gemaakt: de kosten van de nieuwe bezorgafspraak (ca. 30 Euro) zijn dan voor eigen rekening.

Het meubel wordt (ongemonteerd) geleverd tot aan de eerste deur op de begane grond, tenzij anders afgesproken: geef dat aan bij je bestelling. Montage en levering op een andere verdieping dan de begane grond, kan wel maar is standaard niet mogelijk: graag dus even aangeven bij je bestelling.

Wij kunnen indien gewenst een verhuislift inschakelen. Uiteraard rekenen wij hiervoor apart -extra- kosten (ca. 85 Euro). De meubels zijn heel gemakkelijk zelf te monteren. Hiervoor is geen speciaal gereedschap nodig; hoogstens een schroevendraaier of inbussleutel (meestal meegeleverd). Wij bieden op dit moment (nog) geen montageservice aan. 

Open chat
Hallo, kunnen we je helpen?
Powered by