What is Hip?

What is Hip? Nou, onze allereerste showroom opende we in 2017 in Amsterdam West, met hip, blits spul! Zo zijn we What is Hip begonnen. En dat niet alleen omdat we het zelf leuk vonden maar vooral ook voor onze enthousiaste klanten! Daarna opende we nog meer winkels in o.a. Amsterdam Oost en Alkmaar. 

Toen, na vijf jaar waarin echt heel erg veel is gebeurd, hebben we de winkel(s) weer gesloten. Het idee/plan was in elke stad een What is Hip winkel: maar dat is (o.a. door de Corona pandemie) iets anders gelopen. Want, we leveren nu wel al onze meubels naar elke plaats in Nederland (en België)! En, we hebben een meubelshowroom in Amsterdam-West op een fantastische locatie: de voormalige Volvo-garage aan de Transformatorweg in Sloterdijk. Met meer ruimte, uitstekend bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. 

Het is toch lastig proefzitten in een webshop. Daarom is het logisch om ook met onze hippe collectie in Amsterdam-West te gaan zitten, staan, hangen en liggen. Met luie plofbanken, fraaie eettafels, stoere hanglampen, kleurige vloerkleden en nog veel meer mooi spul voor elk interieur. 

De showroom van What is Hip is geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur! Contact->

Adm. de Ruijterweg 51 – Anno mei 2017

Wie zijn wij?

Wij kopen vanuit ons moederbedrijf New Purpose al jaren in bij alle bekende Nederlandse woonmerken. Dit deden we tot dan, vooral voor onze zakelijke projecten: het ontwerpen én bouwen van kantoor- en horecainterieurs. Dat is wat New Purpose doet – vinden we leuk, zijn we goed in. Kijk maar: NewPurpose.nl

Maar onze designers en stylisten vinden het natuurlijk ook gewoon leuk om stoelen, banken, tafels en lampen zelf in hun handen te hebben. En dan het liefst het nieuwste van het nieuwste. Ze noemen ons ook wel vakidioten en dat zien wij als een compliment. We hebben er voor geleerd om jou het juiste speciaal voor jouw huis afgestemde advies te geven.

Elke dag de wereld een beetje hipper? We zijn What is Hip namelijk gestart omdat we het leuk vinden. Wij vinden dat niet alleen bedrijven een interieur verdienen dat bij ze past, maar dat echt iedereen dit verdient. Er is niets fijner dan je prettig voelen in je eigen huis.

onze merken