What is Hip?

Onze showrooms en interieurwinkels in Amsterdam met hip, blits spul. Dat is What is Hip. En niet alleen omdat we dat zelf vinden, maar vooral ook omdat onze enthousiaste klanten en bezoekers dat vinden. We zijn in 2017 begonnen met onze winkel in Amsterdam-West. Daar vind je nu nog steeds comfortabele stoelen en banken in fraaie kleuren, strakke tafels met passende stoelen en stralende lampen die elk interieur geweldig maken.

Daarnaast staan onze winkels vol met nog heel veel andere mooie en hip spul van de labels: Zuiver, BePureHome, Richmond Interiors, Dutchbone, Bold Monkey en Woood. En van deze merken hebben wij dan vooral het nieuwste en hipste in onze winkels staan. Dat wil je zien en voelen want er staat ook moois tussen wat in jouw interieur past, zeker weten!

Klassiek kan natuurlijk ook behoorlijk hip zijn, dus hebben we van onze merken ook de klassiekers (in wording) tussen al het nieuwe staan; dat zorgt voor verrassende combinaties! En wij kunnen het weten want we hebben er verstand van.

Adm. de Ruijterweg 51 – Anno mei 2017

Kom kijken, voelen en ervaren!

Stap op de fiets of pak de tram, je bent er zo! Bij ons ben je altijd welkom om je interieur een upgrade te geven en ideeën op te doen samen met ons enthousiaste en creatieve stylisten. Dat is toch veel leuker dan online plaatjes kijken in de zoveelste webshop?

Bovendien vind je in onze winkel goede koffie en hebben wij ook scherpe prijzen en kortingen. Hoef je ook niet meer naar die loods in Zaandam of Zuidoost om te kopen wat iedereen al heeft staan. Wat we niet hebben? Een ballenbak, gehaktballetjes en een doolhof aan gangpaden om in te verdwalen. Doen we niet aan, is niet hip.

Natuurlijk kunnen wij alles van onze merken voor je bestellen, dus ook als het misschien al wat minder hip is maar wel nog in jouw interieur past, regelen we het gewoon voor je. Kom langs: onze stylisten staan voor je klaar met een glimlach en advies op maat.

Wie zijn wij?

Wij kopen vanuit ons moederbedrijf New Purpose al jaren in bij de merken Zuiver, BePureHome, Richmond Interiors, Dutchbone, Bold Monkey en Woood. Dit deden we tot voor kort vooral voor onze zakelijke projecten: het ontwerpen én bouwen van horeca- en kantoorinterieurs. Dat is wat New Purpose doet – vinden we leuk, zijn we goed in. Kijk maar op NewPurpose.nl.

Maar onze designers en stylisten vinden het natuurlijk ook gewoon leuk om stoelen, banken, tafels en lampen zelf in hun handen te hebben. En dan het liefst het nieuwste van het nieuwste. Ze noemen ons ook wel vakidioten en dat zien wij als een compliment. In onze winkels is bijna altijd één van onze stylisten aanwezig. We hebben er allemaal voor geleerd om jou het juiste speciaal voor jouw huis afgestemde advies te geven. En oh ja, wij werken niet op commissie- of provisiebasis, maar voor ons plezier!

Elke dag de wereld een beetje hipper?

We hebben What is Hip geopend omdat we het leuk vinden. Wij vinden dat niet alleen bedrijven een interieur verdienen dat bij ze past, maar dat iedereen dit verdient. Er is niets fijner dan je prettig voelen in je eigen huis. En met onze winkels bieden we plekken om al dat prachtige, hippe spul te kunnen zien, voelen en beleven voordat je je keuze maakt. Want dát kan niet op een website! Je wilt natuurlijk (net als wij) voordat je iets voor je interieur aankoopt, zeker weten of het goed zit of goed staat. En het is lastig proefzitten in een webshop, toch?

Bovendien krijg je bij ons gratis en voor niets hulp en advies van één van onze stylisten. En wat die daar zelf van vinden? “Dol-dol-dol enthousiast!”, schreef één van hen op haar Instagram over What is Hip… En dat geldt voor ons hele team. Wij zorgen voor een frisse wind: geen zielloze hut vol standaard meuk, maar een hippe, frisse winkel bomvol prachtige verrassingen.

onze labels