What is Hip – Amsterdam

Proefzitten in showroom Amsterdam

Onze allereerste winkel opende we in 2017 in Amsterdam West, met hip, blits spul! Zo zijn we What is Hip begonnen. En dat niet alleen omdat we het zelf leuk vonden maar vooral ook voor onze enthousiaste klanten! Daarna opende we nog meer winkels in o.a. Amsterdam Oost en Alkmaar.

Toen, na vijf jaar waarin echt heel erg veel is gebeurd, hebben we de winkel(s) weer gesloten. Het idee/plan was in elke stad een What is Hip winkel: maar dat is (o.a. door de Corona pandemie) iets anders gelopen. Want, we leveren nu wel al onze meubels naar elke plaats in Nederland (en België)!

In april 2023 opende What is Hip daarom een meubelshowroom in Amsterdam-West, op een fantastische locatie: de voormalige Volvo-garage aan de Transformatorweg in Sloterdijk. Met meer ruimte, uitstekend bereikbaar en gratis parkeren voor de deur!

Parkeren doe je gewoon gratis voor de deur, als je wilt met een aanhangertje maar ook met het OV en op de fiets ben je er zo en dan worden jouw hippe keuzes gewoon thuisbezorgd en je nieuwe bank gratis gemonteerd. 

Hier vind je een overzicht van alle producten die in onze showroom in Amsterdam te zien zijn. De showroom is geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur! Transformatorweg 29a – Contact->

New Purpose BV

Projecten – Wij kopen vanuit ons moederbedrijf New Purpose al jaren in bij o.a. de merken BePureHome, vtwonen, Jesper Home en Woood. Dit deden we (allang voordat we onze winkels openden) vooral voor onze zakelijke projecten: het ontwerpen én bouwen van kantoor en horecainterieurs. Dat is wat New Purpose doet: vinden we leuk, zijn we goed in! Kijk zelf maar, hier!

Zakelijk bestellen kan dus ook: interesse om onze producten zakelijk of in grotere aantallen te bestellen? Neem contact op voor een offerte!

New Purpose BV
Transformatorweg 29a
1014 AJ Amsterdam
Tel: 020-5435363

Onze merken

Interieuradvies nodig? Maak een afspraak!
Heb je een nieuw huis, een extra ruimte in te richten? Ben je net gaan samenwonen, of gewoon toe aan een nieuw interieur? Misschien mis je iets; gezelligheid of kleur? Wij hebben de ervaring om van je huis een echt thuis te maken! Laat ons met je meedenken: lees meer