What is Hip – Amsterdam – West

Onze eerste showroom en winkel vind je in Amsterdam West, op de Admiraal de Ruijterweg nummer 51. Een winkellocatie met historie! Het oude karakteristieke Amsterdamse pand was door achterstallig onderhoud behoorlijk verpauperd.

Wij hebben het pand in 2017 stevig onder handen genomen en oud én nieuw gecombineerd tot een hippe nieuwe inrichting. En dat is aardig gelukt, al zeggen we het zelf! Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, kom gewoon langs dan kun je het met eigen ogen zien.

Wij zitten vlakbij de Hallen en op het hoekje zit BuonGiorno Espressobar, aan de andere kant STACH en restaurant Faam en de Aldi zitten tegenover ons. Dus stap op je fiets, of pak tram 13 of 19. Die stoppen voor de deur! Kom je met de auto: parkeren is over het algemeen geen probleem. 

Wil je weten welke artikelen in de winkel te zien zijn; check het hier! En zeker weten of het artikel in de winkel staat (het kan natuurlijk net verkocht zijn) bel even tijdens openingstijden of stuur een appje.

Amsterdam – West: Adm. de Ruijterweg 51  
Tel: 020-5435363 – Open: woe-zat / 11-18u

New Purpose BV - Amsterdam

Projecten – Wij kopen vanuit ons moederbedrijf New Purpose al jaren in bij de merken Zuiver, BePureHome, Richmond Interiors, Dutchbone, Bold Monkey en Woood. Dit deden we (allang voordat we de winkels openden) vooral voor onze zakelijke projecten: het ontwerpen én bouwen van horeca- en kantoorinterieurs. Dat is wat New Purpose doet: vinden we leuk, zijn we goed in! Kijk zelf maar, hier!

Zakelijk bestellen kan dus ook: interesse om onze producten zakelijk of in grotere aantallen te bestellen? Neem contact op voor een offerte!

New Purpose BV
Pretoriusstraat 21
1092 EX Amsterdam
Tel: 020-5435363
Open: maan-vrijdag 9-17u


Toe aan wat hips?

Alles wat je op deze site ziet, is bij ons in de winkels te koop en/of kunnen we voor je bestellen. Bij de producten staan de standaard adviesverkoopprijzen: je kan in de webshop meteen bestellen én betalen of kom gezellig naar de winkels. Daar kan je ook proefzitten en -voelen; wel zo makkelijk, gezellig en wie weet wordt de prijs nóg een tikkie gunstiger. Koffie erbij! Jouw aankoop meteen meenemen is vaak ook een optie: vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Bij een bestelling leveren wij jouw nieuwe aanwinst netjes bij je thuis af via PostNL of met een bezorgdienst. Maar je kan het natuurlijk ook in de winkels zelf meenemen of komen ophalen. Kan je gelijk kijken of er alweer wat nieuws, hip binnen is.

Mis je een artikel op de site of heb je interesse om onze producten zakelijk, in grotere aantallen te bestellen? Stuur even een mailtje, dan nemen we contact met je op: [email protected]

Onze labels

Interieuradvies nodig? Maak een afspraak!
Heb je een nieuw huis, een extra ruimte in te richten? Ben je net gaan samenwonen, of gewoon toe aan een nieuw interieur? Misschien mis je iets; gezelligheid of kleur? Wij hebben de ervaring om van je huis een echt thuis te maken! Laat ons met je meedenken: lees meer