Interieuradvies

Interieuradvies en -ontwerp

Heb je een nieuw huis, een extra ruimte in te richten? Ben je net gaan samenwonen, of gewoon toe aan een nieuw interieur? Misschien mis je iets; gezelligheid of kleur? Wij hebben de ervaring in huis om van je huis een echt thuis te maken: best belangrijk vinden wij. En helemaal hip! Laat ons eens meedenken en haal het beste uit uw woning voor een vaste prijs van 250 Euro. Dit bedrag, verrekenen we weer als er uiteindelijk een bestelling bij ons gedaan wordt! Jullie blij, wij blij.

Hoe gaat zo’n interieuradvies? We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek om te achterhalen wat je wishlist is voor je nieuwe inrichting of verandering. Noodzakelijk want we maken een ontwerp dat helemaal bij jou past. Handig hierbij zijn een plattegrond en zoveel mogelijk foto’s of plaatjes (Pinterest) van de woning. Zo kunnen wij het beste (en snelste) inschatten wat de mogelijkheden zijn en een mooi ontwerp voor je gaan maken.

In het gesprek komen wij er ook achter wat je wensen en eisen voor het ontwerp zijn en kunnen we aanvoelen waar je stijlvoorkeuren naar uit gaan. En na het gesprek van ongeveer ca. een uur, gaan de interieurontwerpers voor je aan de slag. In het advies zullen kleur, materialen en meubilair worden verwerkt tot een voorstel dat wij je vervolgens vol enthousiasme tijdens ons tweede gesprek presenteren. Dat doen we natuurlijk bij ons in de winkel(s) zodat we allerlei voorbeelden en meubels kunnen laten zien: kan je meteen voelen en testen. Wel zo handig. 

Uiteraard zijn er altijd situaties die net wat afwijken van dit plan, wellicht is het wel nodig om even een kijkje te nemen in je huis, of wil je de hele woning een frisse nieuwe inrichting geven. Alles is -uiteraard- mogelijk! Voor een afspraak; bel, mail of app ons (hier)!

Open chat
Hallo, kunnen we je helpen?
Powered by