Selecteer een pagina

VACATURE – What is Hip is op zoek!

Onze nieuwe interieurwinkel in West loopt als een tierelier! Daarom zoeken we versterking. Iemand die ons en onze klanten wil helpen: met name in het weekend. Veel van onze klanten zijn doordeweeks druk en komen daarom op zaterdag (en straks ook op zondag) bij ons op visite: vinden we tof. Dus, wie wil ons helpen?

We adviseren onze bezoekers over interieurstyling en -inrichting: daar moet je dus wel affectie mee hebben. En, het liefst zoeken we iemand met ambitie. Wellicht een shopmanager op termijn? Want naast West, zit ook een winkel in Oost en/of in De Pijp in de planning.

Wat doe je zoal in onze winkel? Nou, klantencontact en -advies, afhandeling van orders, bestellingen, styling en inrichting van de shop. Echt van alles! Leuk, toch? Ook het bijhouden van de website en social media is onderdeel van het werk. Daarbij, kan je mede bepalen “What Hip is” want ook de inkoop van nieuwe items mag je doen. En je gaat mee naar ‘de beurzen’ zodat je op de hoogte blijft.

Wij denken aan ca. 10-20 uur per week, verdeeld over twee of drie dagen. Flexibele dagen/invulling is een optie maar het liefst vaste dagen, juist/ook in het weekend! Kortom: drop ons een mailtje, als je interesse hebt! Via link of via Info AT Whatiship.nl Tnx.

Tot snel!

×
Hallo, kunnen we je helpen?