Selecteer een pagina

Nu ook lekker voelen, ruiken en proefzitten in Oost

Woon je in Amsterdam-West, dan bof je want vorige zomer openden we daar onze eerste winkel met hippe en blitse meubels van Zuiver, HKliving, Dutchbone, BePureHome en WOOOD. Dat vinden we niet alleen zelf, maar de Amsterdammers duidelijk ook want de banken, stoelen, kasten en tafels worden met grote regelmaat thuisbezorgd. Doen we graag!

Natuurlijk zijn we supertrots op het succes van onze eerste winkel, maar we vonden het oneerlijk dat alleen het Westen van Amsterdam om de hoek zijn hippe meubels kan uitproberen, ruiken, proeven, voelen en en vaak direct mee kan nemen.

Hier hebben we iets slims op bedacht: we openen gewoon een tweede winkel, in Oost! Vorige week opende de tweede What is Hip-winkel zijn deuren, en wel op de Pretoriusstraat 21. Kan je daar ook gewoon lekker komen proefzitten of -hangen. De koffie is natuurlijk net zo goed als in West, net als de service. Fijn toch?

Overigens weet de rest van Amsterdam -en daarbuiten- ons ook al prima te vinden en wordt ook daar onze service en vlotte bezorging zeer gewaardeerd. We lijken wel een webshop, maar dan persoonlijker en gezelliger. Want zeg nou zelf: meubels kijken, uitproberen en kopen moet een feestje zijn!

×
Hallo, kunnen we je helpen?